Body, Mind & Soul: 3-weken training

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
39

Body, Mind & Soul

Tijdens deze 3-weken training word je je stap voor stap bewuster van het leven, zoals jij dat op dit moment leidt. Gelukkig ga je ook inzien wat je kunt doen om de ongewenste aspecten daarvan te verbeteren/veranderen.

Herken jij dit ook? Je wilt afvallen of bewuster eten, maar hoe pak je dat aan? Hierover gaat Module 1 “Voeding”.
Of…je maakt steeds nieuwe plannen, maar toch voer je ze nooit (helemaal) uit. Hierover gaat module 2 “Mindset”
Als laatste module 3 “Soul”: Ontdek in 8 stappen jouw zielsmissie. Wat is de zin van jouw leven. Toch handig om te weten!

Geen enkel excuus meer om nog langer te wachten. De training staat voor je klaar. We gaan van start. Geniet van jouw persoonlijke reis.

3-weken training

Deze 3-weken training is het eerste deel van mijn 9-weken online training: “Body, Mind & Soul”.

Wil je hierna verder dan kun je doorgaan met de complete training. Deze eerste delen geven je al veel inzicht.
Wil je echter nog meer de regie nemen over je leven, jouw Body, Mind & Soul? Ga dan voor het hele traject en ga nog veel dieper in op de stof. Zo leef je mooiste leven voor ééns en altijd.

Iedere week komt een deel van de training vrij en vind je een werkboek met praktische opdrachten. Neem er de tijd voor. Het is een investering in jezelf.

Je kunt de training op twee manieren volgen:

  • Geheel online en de vragen invullen in het trainingsprogramma. Ik en anderen zien jouw antwoorden niet, die zijn afgeschermd en alleen toegankelijk voor jou.
  • Of de training volgen met het werkboek. Zorg ervoor dat je het werkboek eerst opslaat op je computer en dan pas de invulvelden invult. Je kunt dit werkboek ook printen en de antwoorden opschrijven. Als je schrijft ben je je vaak nog meer bewust van je antwoorden.

Je zult zien dat het nog leuk is ook. Jouw leven is kostbaar. Je kunt het nu nog veel meer waarde geven!

Ik wens je een mooie ontwikkeling toe.