Body, Mind & Soul: 6-weken training

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
79

Body, Mind & Soul

Tijdens deze training ga je elke dag wat bewuster leven. Leven zoals jij het echt wilt. In 6 lessen neem je de regie terug.

Herken jij dit ook? Je wilt afvallen of bewuster eten, maar hoe pak je dat aan? Je hebt alles wat je hartje begeert en toch voel je de onrust knagen. Herkenbaar? Dan is deze training jou op het lijf geschreven.

De modules Body, Mind & Soul bestaan ieder uit 3 delen. Jij hebt gekozen voor de 6-weken training, dat betekent dat je van iedere module de eerste 2 delen ontvangt. In de 9-weken training vind je de complete training. Laat het me weten als je bij nader inzien toch liever alle 9 delen ontvangt.

Van de module Body ontvang jij deel 1 “Voeding of vulling?” en deel 2 “Beweging”.
Van de module Mind ontvang jij deel 1 “Wat is Mindset” en deel 2 “Groei mindset of Statische Mindset”
Van de module Soul ontvang jij deel 1 “In 8 stappen naar jouw zielsmissie” en deel 2 “Leven naar jouw waarden”. Ontdek de zin van jouw leven. Handig om te weten toch?!

Als er behoefte ontstaat aan persoonlijke coaching kun je me altijd een e-mail sturen: anita@soulworkacademy.com

6-weken training

Iedere week komt een deel van de training vrij en vind je een werkboek met praktische opdrachten. Neem er de tijd voor. Het is een investering in jezelf.

Je kunt de training op twee manieren volgen:

  • Geheel online en de vragen invullen in het trainingsprogramma. Ik en anderen zien jouw antwoorden niet, die zijn afgeschermd en alleen toegankelijk voor jou.
  • Of de training volgen met het werkboek. Zorg ervoor dat je het werkboek eerst opslaat op je computer en dan pas de invulvelden invult. Je kunt dit werkboek ook printen en de antwoorden opschrijven. Als je schrijft ben je je vaak nog meer bewust van je antwoorden.

Je zult zien dat het nog leuk is ook. Jouw leven is kostbaar. Je kunt het nu nog veel meer waarde geven!

Niets houdt jou nog tegen. De weg is vrij om nu te starten. Geniet van jouw persoonlijke reis.