Body, Mind & Soul: 9-weken training

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
119

Body, Mind & Soul

Tijdens deze 9-weken Training word je je stap voor stap bewuster van het leven, zoals jij dat op dit moment leidt. Je gaat vanaf nu je leven leiden zoals jij dat wilt. Niet wat er van je verwacht wordt, maar puur het leven wat echt bij jou past.

Herken jij dit ook? Je wilt afvallen of bewuster eten, maar hoe pak je dat aan? Je hebt alles wat je hartje begeert en toch voel je onrust. Herkenbaar? Dan is deze training jou op het lijf geschreven.

Je hebt gekozen voor de complete training van 9 weken. Niets houdt je nog tegen. De weg is vrij om nu te starten. Geniet van jouw persoonlijke reis.

Al je levensvragen worden tegen het licht gehouden en er komen antwoorden. Vanuit jezelf.  Als er behoefte ontstaat aan persoonlijke coaching kun je me altijd een e-mail sturen: anita@soulworkacademy.com

9 – weken training

Iedere week komt een deel van de training vrij en vind je een werkboek met praktische opdrachten. Het wijst zich vanzelf. Neem er de tijd voor. Het is een investering in jezelf.

Je kunt de training op twee manieren volgen:

  • Geheel online en de vragen invullen in het trainingsprogramma. Ik en anderen zien jouw antwoorden niet, die zijn afgeschermd en alleen toegankelijk voor jou.
  • Of de training volgen met het werkboek. Zorg ervoor dat je het werkboek eerst opslaat op je computer en dan pas de invulvelden invult. Je kunt dit werkboek ook printen en de antwoorden opschrijven. Als je schrijft ben je je vaak nog meer bewust van je antwoorden.

Je zult zien dat het nog leuk is ook. Jouw leven is kostbaar. Leef het zo goed mogelijk.

Top dat je meedoet!

Training Inhoud

Uitklappen
Module inhoud
0% voltooid 0/3 stappen